Volg eiwitdieetwijzer.nl via Facebook, Twitter of Google+ en maak kans op een gratis dieet!

Disclaimer & Copyrights

1. In deze disclaimer wordt verstaan:
- De website eiwitdieetwijzer.nl
- De uitgever: de bevoegde uitgever van deze webpagina Dutchfellas.
- De gebruiker/bezoeker van deze website of rechtspersoon die de webpagina gebruikt.
- De inhoud: onder meer teksten, afbeeldingen, hyperlinks, geluid en/of videofragmenten en/of andere objecten.

2.Het onderstaande is van toepassing op deze website eiwitdieetwijzer.nl. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

3. De uitgever/beheerder spant zich in, voor de inhoud van deze webpagina. En deze regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht, is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

4. De uitgever/beheerder verschaft de inhoud van de webpagina in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt, zonder garantie of waarborg ten aanzien van de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. De inhoud voor particulier gebruik is bedoelt.

5. De uitgever/beheerder is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze webpagina, of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen.

6. De uitgever/beheerder mag de webpagina naar eigen inzicht, en op ieder door hem gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. De uitgever/beheerder is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

7. Behoudens deze disclaimer, is de uitgever/beheerder niet verantwoordelijk voor de aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in. Eiwitdieetwijzer.nl werkt ook  met een affiliate principe, dit houdt in dat deze website u doorverwijst naar websites van derden. Waar u eventueel informatie in kunt winnen, of een aankoop kunt gaan doen. De aankopen en of informatie die u inwint via andere websites, is geheel voor uw eigen risico. Eiwitdieetwijzer.nl, of de uitgever/beheerder is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van web pagina's van derden, waarnaar wij u toe verwijzen.

8. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van deze website of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent verantwoordelijk voor al hetgeen u vanuit de webpagina verzendt.

9. De uitgever/beheerder behoudt zich het recht voor om u de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken. In aansluiting daarop kan de uitgever/beheerder de toegang tot de webpagina monitoren.

10. U zult de uitgever/beheerder, diens werknemers, vertegenwoordigers, licentiehouders, handelspartners en de auteur van deze disclaimer beschermen tegen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen, veroordelingen e.d., inclusief de kosten voor rechtsbijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan uw gebruik van de webpagina, uw inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.

Copyrights

Op alle teksten, foto materiaal en of ander enigszins belangrijke onderdelen van deze website eiwitdieetwijzer.nl berust een copyright op. Het kan zijn dat wij foto's en dele tekst gebruiken als affiliate. Dit ter bevordering van de aangeboden producten en of diensten van onze opdrachtgever.

Wanneer u inbreuk maakt op onze copyrights, wat inhoudt dat u bijvoorbeeld teksten of foto’s kopieert van deze website of andere websites in ons netwerk, en deze commercieel inzet. U met gerechtelijke stappen kan worden vervolgd.

Laatst aangepast opwoensdag, 26 juni 2013 11:48
Meer in deze categorie: « Privacy Policy en Cookies
Log in om reacties te plaatsen
terug naar boven