Volg eiwitdieetwijzer.nl via Facebook, Twitter of Google+ en maak kans op een gratis dieet!

Vlees bevat veel eiwitten!

Vlees bevat veel eiwitten! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Vlees bevat net als vis veel eiwitten, en past zeker goed in een eiwitdieet. Het beste kan je biologische vlees soorten eten, omdat deze minder bewerkt zijn. Koop je bijvoorbeeld vaak gemarineerd vlees, dan begrijp je dat de marinade nog wel eens veel koolhydraten kan bevatten. Waardoor het juist niet interessant is om dit te combineren met een eiwitdieet. Vooral de magere vleessoorten zitten boordevol eiwitten.

De lijst met vleessoorten met een hoog eiwit gehalte zijn:

- Kalkoen
- Lamsvlees
- Rundvlees
- Varkensvlees
- Kip
- Alle wild soorten

Een combinatie van vlees en vis in een eiwitdieet heeft als voordeel dat je meer eiwitten nuttigt en minder koolhydraten. Hierdoor zal je sneller op een verantwoorde manier gaan afvallen, en langer een verzadigd gevoel gaan hebben. Je dient alleen wel te weten in welke volgorde en in welke hoeveelheid je eiwitrijk voedsel dient te eten om meer te gaan vallen. Het eiwitdieet is daar een perfect voorbeeld voor. Klik even op “Ontdek nu dit Top Dieet” voor alle informatie over een van de beste eiwit diëten van dit moment. Dit dieet is een echte aanrader voor de mensen die op een gezonde en verantwoorde manier willen afvallen. Zonder Eiwit Shakes of andere vooraf voorbereide commerciële eiwitrijke producten.

Nog een paar Tips!

Tip 1: Probeer zoveel mogelijk diverse magere biologische varianten vlees te nuttigen, dan weet je zeker dat je genoeg eiwitten binnen krijgt. Wanneer biologisch niet betaalbaar is voor jou. Koop dan de magere varianten vlees, bij de slager of super markt.

Tip 2: Probeer eens de islamitische slager. Vaak zijn deze niet veel duurder dan de grote super markten waar je alles gemakkelijk in één keer kan kopen. Vaak heb je bij een slager beter vlees, dan dat je dit bij de super markt koopt.

Tip 3: Probeer ook altijd je vlees te bakken in Olijf olie! En gebruik geen Croma of andere braad producten. Hier zitten veel verkeerde vetten in. Olijf Olie is één van de gezondste alternatieven om in te bakken en te braden. Olijf Olie koop kan je vaak goedkoper bij de Lidl of Aldi supermarkten.

Wil je meer tips omtrent Eiwitrijk Voedsel en of over afvallen met een eiwitdieet? Schrijf je dan gratis in op onze nieuwsbrief rechts van deze pagina. Aanmelding is geheel vrijblijvend, en mocht je geen gebruik meer willen maken van onze tips, dan kan je je altijd weer afmelden van deze service. Uw gegevens zullen wij nooit aan derden door verkopen, en dienen dan alleen om uw van meer informatie te voorzien omtrent diëten, afvallen en deze website.

Deel dit Artikel!

Vond je dit een nuttig en of informatief artikel? Deel hem dan via Facebook, Twitter of Google+. Onderaan dit artikel staan de deel/like buttons. Klik erop, en deel dit artikel met al je vrienden en kennissen. Alvast bedankt!

Laatst aangepast opdinsdag, 11 maart 2014 09:04
Log in om reacties te plaatsen
terug naar boven