Volg eiwitdieetwijzer.nl via Facebook, Twitter of Google+ en maak kans op een gratis dieet!

Afvallen met Eiwitshakes!

Afvallen met Eiwitshakes! - 4.0 out of 5 based on 2 votes

Afvallen met eiwitshakes is geweldig wanneer je niet zo dol bent op groenten en fruit! Je kunt dan gaan kiezen voor een eiwitdieet op basis van shakes. Vaak worden dan de maaltijden vervangen voor de eiwitshakes in combinatie met andere eiwitrijke producten. Zo val je snel af, en kan je gemakkelijk je dagelijkse hoeveelheid eiwitten nuttigen.

De Eiwitshakes heb je in vele soorten en maten. En qua smaak is er voor iedereen wat wils. Binnenkort zullen wij eiwitshakes gaan aanbieden in onze web winkel op deze website. Waardoor u de beste eiwit shake in huis kunt halen.

De prijzen variëren vaak van merk en hoeveelheid. En het aantal eiwitten wat er in de verpakking zit. Vaak is het bij afvallen een vooraf bepaalde hoeveelheid voldoende, en zal je dus minder eiwitten nodig hebben dan wanneer je eiwitshakes gaat gebruiken voor spieropbouw.

Wil je meer tips over het afvallen met eiwitten? Abonneer je dan vandaag nog op onze gratis nieuwsbrief rechts van deze pagina. Hiermee versturen wij u zo nu en dan diverse interessante dieet tips direct in uw mailbox. Aanmelding is vrijblijvend en je kunt je te allen tijde jezelf weer direct afmelden, indien je geen gebruik meer wenst te maken van onze gratis service.

Laatst aangepast opwoensdag, 26 juni 2013 16:27
Log in om reacties te plaatsen
terug naar boven