Volg eiwitdieetwijzer.nl via Facebook, Twitter of Google+ en maak kans op een gratis dieet!

Wat zijn Eiwitten!

Wat zijn Eiwitten! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Qua eiwitten zijn er zowel dierlijke als plantaardige eiwitten. Eiwitten zijn belangrijk voor het lichaam omdat deze aminozuren aanmaakt en calorieën voor het lichaam. Aminozuren zijn de bouwstenen voor het eiwit in onze lichaamscellen. Gemiddeld heeft een persoon 0.8 eiwit per kilo lichaamsvet per dag nodig. En wanneer je aan topsport doet zal dit meer zijn om het spierherstel te bevorderen.

Lees meer...

Afvallen met eiwitten!

Afvallen met eiwitten! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen voor in ons lichaam. Maar wist je dat je met de juiste hoeveelheid eiwitten per dag ook succesvol kunt gaan afvallen? Een eiwitdieet op basis van gezonde voeding helpt jou om snel af te vallen en dit zonder het vervelende Jo Jo effect en geen honger gevoel. Een eiwitdieet is zeer succesvol wanneer je goed oplet op je voeding. Er zijn vele eiwit diëten beschikbaar. Maar vaak zie je twee verschillende eiwit diëten.

Lees meer...

Hoeveel Eiwitten per Dag!

Hoeveel Eiwitten per Dag! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Iedereen heeft eiwitten nodig! Maar hoeveel eiwitten per dag, zou je je kunnen afvragen! Het maakt namelijk niet uit of je groot of klein bent, elk mens heeft eiwitten nodig. Maar hoeveel eiwitten heeft u nou elke dag nodig? In dit artikel gaan we iets verder in, om te kijken hoeveel eiwitten we nu dagelijks nodig hebben. En geloof mij dit verschilt per persoon.

Allereerst is het fijn om te weten dat we echt in heel veel producten eiwitten kunnen terug vinden. En nu is het echt niet de bedoeling dat je nu op elke product dat je aanschaft gaat zitten kijken of er eiwitten in zitten. Want als je regulier eet, krijg je ze toch wel binnen.

Lees meer...

Hoeveel eiwitten in een ei?

Hoeveel eiwitten in een ei? - 3.9 out of 5 based on 7 votes

Dit artikel is beslist een Must Read artikel op onze website. Natuurlijk gaat onze website voornamelijk over het eiwitdieet, en hebben we eigenlijk iets te lang gewacht met het plaatsen van dit (leuke) artikel. In dit artikel kom je bijna alles te weten over heel simpel….. ja wel het kippen ei.

Na een klein onderzoek (aan mijn kant) blijken mensen, het toch reuze interessant te vinden hoeveel eiwitten er in een kippen ei zouden zitten. En nu dat ik dit artikel aan het uit tikken ben, doe ik dat stiekem dan ook, met een lach van oor tot oor. Een artikel schrijven over een het kippen ei……. Oké even serieus. In dit artikel ga ik jou ook nog een bereidingsgeheim onthullen over het kippen ei. Dus lees snel even verder. Want het kippen ei is o zo reuze interessant!

Lees meer...