Volg eiwitdieetwijzer.nl via Facebook, Twitter of Google+ en maak kans op een gratis dieet!

Ontdek nu dit Top Dieet!

Ontdek nu dit Top Dieet! - 4.4 out of 5 based on 5 votes

Een van de top eiwitdiëten van dit moment is toch echt het eiwitdieet van dieetboekonline. Dit dieet leert jouw precies wat je wel en niet mag eten, en met zijn 420 recepten en tussendoortjes heb je nooit meer een hongergevoel. En is 7 tot 12 kilo afvallen heel normaal. De recensies van mensen die dit dieet hebben gevolgd zijn erg goed en het dieet van dieetboekonline.nl heeft al vele mensen succesvol geholpen met gewichtsverlies.

Lees meer...

Wel of geen Koolhydraten tijdens dieet!

Wel of geen Koolhydraten tijdens dieet! - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Bij veel diëten word er gezegd dat het beter is dat je de koolhydraten in jouw dieet juist vermijdt. Echter blijkt dit helemaal niet per se nodig voor een gezond dieet. In een gezond dieet gaat het namelijk om een juiste balans van eten en drinken. Dus ook een balans in het nuttigen van de juiste koolhydraten tijdens jou dieet. In dit artikel vind je alle informatie over koolhydraten en waarom je deze toch echt zou moeten nuttigen. En vooral hoe je het beste met deze brandstof om kunt gaan!
 
Lees meer...

Afvallen zonder Honger gevoel!

Afvallen zonder Honger gevoel! - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Veel mensen haken af met een dieet, omdat er vaak in een dieet geminderd word op de voedsel inname. Je creëert dan een soort honger gevoel en zal je sneller naar iets ongezonds grijpen. Het eiwitdieet op basis van gezonde voeding heeft deze vervelende eigenschap niet.

Lees meer...

Afvallen zonder JoJo effect!

Afvallen zonder JoJo effect! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Mensen die aan een dieet beginnen, haken vaak af om dat ze na een paar weken te maken krijgen met het z.g.n. JoJo Effect. Dit begrip ligt vaak aan het dieet wat je op dat moment volgt. Wanneer je op je voeding zou gaan letten, en meer eiwitten zou gaan eten. Zal je merken dat er geen honger gevoel meer aanwezig is. Het eiwitdieet op basis van gezonde voeding, leert je al snel dat je minder koolhydraten gaat eten, en je meer voedingsmiddelen met eiwitten gaat nuttigen. Ook heb je eiwit diëten op basis van gezonde voeding in combinatie met eiwit shakes.

Lees meer...

8 Super Simpele Afslank Tips!

8 Super Simpele Afslank Tips! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Wanneer jij aan een dieet begint, kan je het dieet dat je volgt extra bevorderen door onderstaande 8 simpele afslank tips te gebruiken. Veel van de tips zullen je bekend in de oren klinken, maar bij de uitvoering laten de meeste mensen het nog wel eens zitten. Wil jij je dieet extra stimuleren om meer kilo’s kwijt te raken! Lees dan onderstaande tips aandachtig door en pas deze tips toe in het dieet wat jij volgt.

Lees meer...