Volg eiwitdieetwijzer.nl via Facebook, Twitter of Google+ en maak kans op een gratis dieet!

Afvallen zonder JoJo effect!

Afvallen zonder JoJo effect! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Mensen die aan een dieet beginnen, haken vaak af om dat ze na een paar weken te maken krijgen met het z.g.n. JoJo Effect. Dit begrip ligt vaak aan het dieet wat je op dat moment volgt. Wanneer je op je voeding zou gaan letten, en meer eiwitten zou gaan eten. Zal je merken dat er geen honger gevoel meer aanwezig is. Het eiwitdieet op basis van gezonde voeding, leert je al snel dat je minder koolhydraten gaat eten, en je meer voedingsmiddelen met eiwitten gaat nuttigen. Ook heb je eiwit diëten op basis van gezonde voeding in combinatie met eiwit shakes.

Een eiwitdieet in combinatie met eiwitshakes, is een dieet dat je met name in de ochtenden je maaltijd gaat vervangen met een overheerlijke shake. En je zo perfect aan je dagelijkse hoeveelheid eiwitten zit. En hoef je bijna geen rekening te houden met het tellen van eiwitten.

Een eiwitdieet op basis van alleen voeding met een hoge gehalte aan eiwitten. Zal je meer gaan eten om aan je dagelijkse hoeveelheid eiwitten te komen. Met de vele eiwitrijke recepten, is deze vorm dan ook een zeer aangename vorm van diëten omdat je meer voedsel binnen krijgt en je geen last zult hebben van het JoJo Effect.

Beide eiwit diëten werken super. Maar Afvallen zonder JoJo effect, kan je het best bereiken met een eiwitdieet op basis van voeding met een hoog eiwit gehalte.

Zoek jij een eiwitdieet op basis van gezonde voeding? Klik dan even op > "Ontdek nu dit Top Dieet"

Wil je meer dieet tips? Schrijf je dan vandaag nog geheel vrijblijvend in op onze nieuwsbrief rechts van deze pagina. Zo houden wij u op de hoogte met diverse dieet tips, om jouw dieet tot een succes te maken.

Laatst aangepast opvrijdag, 28 juni 2013 13:22
Log in om reacties te plaatsen
terug naar boven