Volg eiwitdieetwijzer.nl via Facebook, Twitter of Google+ en maak kans op een gratis dieet!

Proteine dieet Nadelen!

Proteine dieet Nadelen! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

De nadelen van een proteine dieet vallen enorm mee. Wanneer jij aan een proteïne dieet gaat starten zal je in de eerste vijf dagen diverse veranderingen merken aan je lichaam. Je zult je wat slapper gaan voelen, lichte hoofdpijn, of een slechte adem krijgen.

In de eerste vijf dagen is je lichaam aan het omschakelen naar een andere vetverbranding omdat je je voedingspatroon aan het veranderen bent. Hierdoor zal je lichaam gaan protesteren, en aangeven dat je meer koolhydraten (suikers) moet gaan nuttigen. Dit is natuurlijk vrij logisch als je al jaren een zelfde voedingspatroon hebt.

In deze fase kan je diverse simpele dingen doen om deze paar veranderingen te op te lossen. Drink veel water tijdens je dieet. Aangeraden wordt om ongeveer twee liter water per dag te drinken. Wanneer je flesjes koopt met een grote opening, zal je sneller drinken en makkelijker tot 2 liter per dag komen. Wanneer je veel water drinkt zal de slechte adem ook snel afnemen, en je hoofdpijn ook. De slechte adem, kan je ook gemakkelijk oplossen door bij de drogist een natuurlijke adem verfrisser te kopen.

De eerste fase van een proteine dieet moet je niet maanden gaan uitvoeren. Dit is ook niet heel goed voor je lichaam, omdat je je lichaamsvet aan het verbranden bent. Gemiddeld is de eerste fase een maand tot Max twee maanden nog verantwoord. Maar langer dan twee maanden is echt af te raden.

Kortom de nadelen van een proteïne dieet vallen reuze mee, wanneer je aan een proteïne dieet begint zorg dan wel dat je dit precies uitvoert zoals aangegeven. Dan behaal je het beste resultaat, en zal je veel kilo’s gaan afvallen.

Laatst aangepast opvrijdag, 05 juli 2013 09:37
Log in om reacties te plaatsen
terug naar boven