Volg eiwitdieetwijzer.nl via Facebook, Twitter of Google+ en maak kans op een gratis dieet!

Griekse Tzatziki

Griekse Tzatziki - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Wel eens op vakantie geweest in Griekenland? Dan weet je precies wat ik bedoel wanneer ik het over Tzatziki heb. Tzatziki is een heerlijke saus wat met name bij vele vlees gerechten gebruikt kan gaan worden. Vergeet de kant en klare sausen, en maak vandaag nog dit heerlijke recept. Bak een lekker stuk mager vlees en daarbij dit sausje, en je vergeet eigenlijk dat je nog aan het diëten bent.

Tzatziki is een heerlijke frisse saus met als hoofdingrediënt komkommer, knoflook en Griekse yoghurt. Onderstaand het recept om dit lekkere sausje helemaal zelf te maken.

Lees meer...

Dessert - Cheesecake

Dessert - Cheesecake - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Op zoek naar een heerlijk dessert? Verwen jezelf eens met deze heerlijk cheesecake!

Dit Cheesecake recept, is een heerlijk dessert na een eiwitrijke maaltijd. En redelijk gemakkelijk om te bereiden. Je bent ongeveer in 15 minuten dit recept gemaakt. En moet alleen daarna nog zo'n 12 minuten in de magnetron. En in de ijskast om af te koelen. Dit recept pas natuurlijk helemaal in een eiwitdieet. En is er dan ook één om je vingers bij af te likken.

Zo is diëten wel heel lekker en simpel. Dus start direct met dit heerlijk recept te bereiden, en toe te voegen aan jouw eiwitdieet. Zodat ook jij kan ervaren wat dit recept voor jou kan gaan betekenen.

Lees meer...

Ontbijt - Tonijn Omelet

Ontbijt - Tonijn Omelet - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Wil jij de dag eens goed beginnen, en jezelf eens lekker verwennen? Dan is dit recept een echte aanrader! Natuurlijk zullen we snel meer eiwitdieet recepten gaan publiceren op deze website. Maar hier alvast een recept die je zeker niet zal gaan vergeten en een genot is om op te eten.

De Tonijn Omelet is een heerlijk ontbijt om lekker jouw dag mee te gaan starten. En is super gemakkelijk om te bereiden. Je bent ongeveer in 10 minuten klaar voor de start. En pas natuurlijk helemaal in een eiwitdieet.

Het ontbijt is een belangrijk onderdeel van onze dag en voeding. Dus start direct met dit heerlijk recept te bereiden en toe te voegen aan jouw dieet. Zodat ook jij kan ervaren wat dit recept voor jou kan gaan betekenen.

Lees meer...