Volg eiwitdieetwijzer.nl via Facebook, Twitter of Google+ en maak kans op een gratis dieet!

Extra hulp om sneller af te vallen!

Extra hulp om sneller af te vallen! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Extra hulp om sneller af te vallen, kunnen we zeker gebruiken wanneer we aan een dieet gaan beginnen. Snel afvallen willen we natuurlijk allemaal. Maar er is recent een onderzoek geweest naar verschillende voedingsmiddelen die je eventueel helpen om sneller af te kunnen laten vallen.

Uit dit onderzoek van het UMC in Maastricht blijkt dat de Spaanse Peper helpt om minder snel last te hebben van het z.g.n. JoJo Effect in een dieet. En het zou tevens ook de vetverbranding doen stimuleren.

In Rode Pepers zit blijkbaar een stofje dat er voor zorgt dat je lichaam in balans blijft. Wanneer jij een dieet volgt zal je vaak op een andere manier energie gaan krijgen uit de dagelijkse voeding, dan dat je gewend bent. En wanneer je je dieet afgerond hebt en over gaat op de normale voeding, creëer je vaak weer een JoJo Effect. Puur omdat je lichaam gewend is aan het vorige eetpatroon.

Wanneer je dagelijks één gram Spaanse Pepers toevoegt aan je dagelijkse voeding, zou dit je lichaam in balans kunnen gaan houden en je minder snel van het JoJo effect terug gaan zien.

Onze mening is wel dat wanneer je een dieet volgt en je over gaat in je oude voedingspatroon, je eigenlijk vraagt om het JoJo Effect. En kan je misschien beter niet gaan diëten. Wanneer jij blijvend de kilo’s kwijt wilt raken en houden, dan is het van belang om altijd op een gezonde en verantwoorde manier te blijven eten. En natuurlijk kan je na je dieet echt wel een keer een lekker gebakje eten. Maar let wel altijd op, dat dit niet een dagelijks onderdeel wordt van je voedingspatroon.

Kortom blijvend de kilo’s er af houden begint bij een andere en blijvend voedingspatroon.

Laatst aangepast opwoensdag, 14 augustus 2013 09:59
Log in om reacties te plaatsen
terug naar boven