Volg eiwitdieetwijzer.nl via Facebook, Twitter of Google+ en maak kans op een gratis dieet!

Verander je eetgedrag en val af!

Verander je eetgedrag en val af! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Israëlische onderzoekers hebben aangetoond dat wanneer mensen hun voedingspatroon omdraaien, er de mogelijkheid bestaat dat je afvalt.

Oké, je voedingspatroon omdraaien en afvallen? Ja Ja, volgens de onderzoekers hadden zij 94 volslanke vrouwen onderzocht met deze methode. Ze gaven de helft een zwaar ontbijt vergelijkbaar met het avondeten, en vervolgens een normale lunch en ligt avond eten.

De andere helft vrouwen kregen hetzelfde, alléén zoals wij dat gewend zijn. Ligt ontbijt, normale lunch en zwaar avond eten.

De resultaten waren verbluffend. De groep vrouwen die zwaar hadden ontbeten bleken na 12 weken 8 kilo te zijn afgevallen en 7.5 centimeter aan taille omtrek te zijn kwijtgeraakt.

In totaal hadden de voedingswaren die zij op een dag nuttigden minder dan 1500 calorieën per dag. Dus beide groepen vielen wel af, maar de groep die in de ochtend het avond eten aten, vielen meer af dan de vrouwen die normaal hun avond eten aten.

Misschien eens een tip die jezelf kan toepassen?

Wil je meer tips over snel afvallen, schrijf je dan gratis in op onze nieuwsbrief rechts van deze pagina. Dan houden wij jou vrijblijvend op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van afvallen.

Wil je een positieve reactie geven op dit blog bericht, dan kan dat via onderstaand formulier.

Laatst aangepast opwoensdag, 14 augustus 2013 09:58
Log in om reacties te plaatsen
terug naar boven